Uçak Yolculuğunda Cilt Bakımı

10-10-2022 16:33
Uçak Yolculuğunda Cilt Bakımı
İş gereği veya seyahat amaçlı yurtiçi veya yurtdışı seyahatleriniz sırasında cildimizin parlak canlı ve sağlıklı görünmesini kim istemez ki? 

Ancak gerçekte olan, uçak yolculuğu sonrasında tıkanan gözenekler, kurumuş cilt ve sarkmış, parlaklığını yitirmiş bir cilt görünümü ile günümüze devam etmek zorunda kalıyoruz. 

Havada olmak, cildimize etkisiz gibi görünse de, cildimiz için pek çok farklılıkları getiriyor. İlk olarak güneşe daha yakınız ve zararlı UV ışınları istemesek de cildimizle temasta. Uçak içerisindeyken, cildimiz yüksek oranda bir nem kaybı yaşar. Ayrıca, cildin doğal yapısını bozarak cildin donuk görünmesine sebep olabilir. Cilt tahrişlerine açık olan uçak yolculuğu boyunca cildimiz gitgide daha çok kurur. Peki ne yapmalı? 

Kendinize maksimum bakım sağlayabilmek için, cildinizi nemlendirmelisiniz. Bol miktarda su içmenin yanı sıra, nemlendirici kreminizi sürmeniz gerekiyor.  Özellikle cildinizi nem bombardımanına tutmak istiyorsanız, hyaluronik asit içeren anti-aging kremve göz kremini cildinize uçak yolculuğu öncesi kullanabilirsiniz. 

Uçak yolculuğu sonrası ise, temizleyici jeli ile temizlediğiniz cildinizi mutlaka arındırmak için tonik kullanmanız gerekiyor. Gül, lavanta içeren özel formülü ile arındırıcı tonik cildinizi nemlendirerek ferah bir arınma sağlayacak. Cilt bariyerlerinizi koruyan bu aşamadan sonra, ölmez çiçek özleri ile kuvvetlendirilmiş nemlendirici , kreminizi sürerek uykusuz bedeninizi ve gözlerinizi dinlenmeye bırakabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.