Saçınıza Önem Verin Hacimlendirici Şampuan

14-11-2021 16:19
Saçınıza Önem Verin Hacimlendirici Şampuan

Hacimlendirici şampuanlar, ince saçlı kişiler tarafından sıkça tercih ediliyor. Günlük yaşantımızda bulunduğumuz ortamlar, kullandığımız şampuanlar ve kurutma şekli saçlarımızın kalitesini ve sağlığını direkt olarak etkiliyor. Önemli olan, saçınıza en uygun şampuanı seçerek saç sağlığımızı uzatmak aslında. Yanlış yapılan bakımlar sonucunda ise saçlarımız hacim kaybederek incelir ve incelme sonucunda zayıflayarak dökülmeye başlar. Şampuan seçimi bu yüzden çok önemlidir.

Hacim Veren Şampuan Faydaları Nelerdir?

Hacimlendirici şampuan saçlarınıza canlılık katarak tekrardan hacim kazanmasını sağlar. Hacim kazanan saçlarınız sertleşir ve daha canlı gözükür. Böylece koparak dökülmelerin de kolayca önüne geçebilirsiniz. Hacim veren şampuanlar kullanıldığı ilk günden itibaren saçlarda etkisini gösterir. Düzenli kullanımda ise tüm saçlarınız hacim kazanarak güçlenir. Hacimlendirici şampuan kullanımı sonrasında fön çekme gibi çok saç dökülmesinin azalmasına yardımcı olur. Ayrıca canlılık kazanan saçlarınız boyama ve diğer işlemler sonucunda canlı kalmaya devam eder. Dolgun ve sağlıklı görünen saçlar için hacimlendirici şampuan kullanarak saç bakımınızı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. 

Hacimlendirici Şampuan Nasıl Kullanılır?

Hacim veren şampuanlar genel olarak normal şampuanlar gibi saça uygulanır. Islak saçınıza masaj yaparak köpürene kadar şampuanı uygulayın ve köpürtün. Şampuanı köpürttükten sonra saçınızda 3-4 dakika bekleterek şampuandaki özlerin saçınız tarafından emilmesini sağlayın. Saç derisine masajla yayılan ve bekletme ile saça işleyen hacim verici şampuanlar maksimum düzeyde etki gösterecektir. Köpürttüğünüz şampuanı saç uçlarınıza kadar yedirin. 3-4 dakika beklettikten sonra şampuanı suyla durulayarak saçınızı temizleyin. İşlem sonrasında daha güçlü saçlara sahip olacağınız gibi aynı zamanda daha rahat taranır ve şekil alan saçlarınız olduğunu göreceksiniz. Sağlıklı görünen saçlarınız tarama veya fön işlemlerinden sonra daha az dökülecek. Saçınıza önem verin ve hacimlendirici şampuan kullanmayı unutmayın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.