Pürüzsüz cilt için yapılması gerekenler

13-12-2021 23:43
Pürüzsüz cilt için yapılması gerekenler

Pürüzsüz cilt için yapılması gerekenler son günlerde oldukça fazla araştırılmaya başlanmıştır. Bu sayfadan bulunan metotları ve bakım ürünlerini tercih ederek sizlerde ışıltılı, pürüzsüz bir cilt görünümüne sahip olabilirsiniz.

IVA Natura organik cilt bakım ürünleri cildinizin güzel görünmesi için gerekli tüm vitaminleri ve diğer bileşenleri içermektedir. Verilen yöntemlerin sürekli olarak tekrarlanması bir sonraki işlemlerde çok daha az eforla cildinizin daha sağlıklı ve bakımlı görünmesine yardım eder.

Parlak ve Pürüzsüz bir Cilt İçin Yapmanız Gerekenler

Parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak herkesin en doğal hakkıdır. Cilt bakımları kişilerin cilt tiplerine göre değişkenlik göstermektedir. Bu yazımızda içeren metotların tamamını uygulamanız gerekmez, sadece kendi cildinizin ihtiyacına yönelik yapacağınız bakımlar en verimli sonuçlara en kısa sürede ulaştıracaktır.

Bol Su Tüketimi

Yapılan araştırmalara göre bol su tüketiminin sayısız yararı bulunmaktadır. Bizleri ilgilendiren en önemli yararı ise kusursuz bir cilde sahip olmak için su tüketiminin önemidir. Uzmanlara göre sağlıklı bir bireyin günde ortalama 2 litre su içmesi önerilmektedir. Yeterli su tüketiminde cildiniz nemli kalarak, parlamaya ve gerginleşmeye başlayacaktır. Ayrıca yetersiz su tüketimi cildiniz üzerinde kuruluğa da neden olacaktır. 

 

Kuru cilt tiplerine uygun Organik Nemledirici ürünleri için göz atmayı unutmayınız.


Zararlı Güneş Işınlarından Korunun

Zararlı güneş ışınları cildinize zarar verecek ve ışıltısını kaybetmesine neden olacaktır. Sadece yaz aylarında denize girerken değil, günlük yaşantınızda da zararlı güneş ışınlarından korunmalısınız. Zararlı güneş ışınları cildiniz üzerinde kırışıklığa ve güneş lekelerine sebep olabilir. Sizleri yaz kış zararlı güneş ışınlarından koruyacak 30 SPF Koruyucu Güneş Kremleri İçin Göz Atmayı Unutmayınız.


Peeling Yapın

Peeling, sizleri cildinizin üzerinde oluşan ölü deri ve hücrelerinden arındırır. Daha parlak ve genç görünün ışıltılı bir cilde sahip olursunuz. Cilt üzerinde oluşan kirliliği gideriz, sarkmaların önüne geçer. Gözenekler üzerinde derinlemesine temizlik sağlar. Ağız ve göz çevresinde oluşan çizgilerin görünümünü büyük oranda giderir. Cildinizin gergin ve ışıltılı duruşu özgüveninizi arttıracak ve gününüzün daha renkli geçmesine sağlayacaktır.

 

Düzenli peeling alışkanlığı sayesinde aydınlık bir cilt tipine sahip olursunuz. IVA NATURA Tuz Yüz Peelingi cildinizi nazikçe soyarak ona saydam ve ışıltılı bir görünüm vadeder.


Nemlendirici Kullanın

Pürüzsüz bir cilt yapısı için en önemli faktörlerden bir tanesi cildinize uygun nemlendirici seçimi yapmaktır. Cilt tipinize uygun nemlendirici ürünleri teniniz üzerinde adeta koruyucu bir kalkan oluşturarak sizleri zararlı dış etkenlerden korur. Cilt üzerinde oluşan kurulukların sebebiyet vereceği dökülme ve çatlamaların önüne geçmektedir. Nemlendirici seçimlerinde en önemli faktörlerden bir tanesi de organik olarak üretilmesidir. IVA Natura Organik Nemlendirici 10 SPF Gündüz Kremi sayesinde cildinizi koruma altına alabilirsiniz. Son olarak cildiniz sizlerin motivasyon kaynağıdır. Bakımlı bir cilt ilk tanışmalarınızda ve yapacağınız toplantılarda sizlere büyük özgüven sağlamaktadır.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.