Güneş lekeleri için krem önerisi

25-01-2022 10:14
Güneş lekeleri için krem önerisi

Güneş lekeleri için krem önerisi arıyorsanız doğru adreste olduğunuzu bilmenizi isteriz. Yaz aylarında tatile çıktığınızda veya güneşin tadını çıkardığınız anlarda ortaya çıkan güneş lekelerinden şikayetçiyseniz IVA NATURA ürünleri tam sizlere göre. Güneş lekeleri genellikle direkt olarak güneş ışınlarına maruz kalmaktan ortaya çıkmaktadır. Sitemizde yer alan içeriklerden yararlanarak sizlerde kendi problemlerinize çözüm bulabilirsiniz.

Güneş Lekelerinden Nasıl Korunabiliriz?

Güneş lekelerinden korunmanız için güneşin zararlı ışınlarından cildinizi korumanız gerekmektedir. Gün içerisinde çok fazla güneş ışınlarına maruz kalmamalı ve güneşin yer yüzüne dik açı ile geldiği saatlerde doğrudan güneş ışını almamaya önem göstermelisiniz. Sizlere önerebileceğimiz en etkili korunma yöntemi cilt tipinizi uygun bir güneş kremi ile cildinizi koruma altına almanızdır. Bu korumayı cildinizi nemli tutacak diğer yardımcı kremler ile arttırarak güneş lekesi oluşma olasılığını minimuma indirebilirsiniz.

Lekeli Ciltler İçin En İyi Güneş Kremi

Lekeli ciltler için en iyi güneş kremi tavsiyesi IVA NATURA ürünleri olacaktır. Yerel üretimi, sürdürülebilirlik anlayışıve organik içerikli ürünleri ile IVA NATURA, başlı başına doğaya saygı duyarak özenle hazırlanmış, deneyiminize sunulmuştur. Tüm IVA NATURA ürünleri Uluslararası COSMOS Organik Standardı ile belgelendirilmiştir. Organik güneş koruyucu set formülünde hayvansal hiçbir içerik kullanılmamıştır, 100% Vegandır. Yüzünüz için en ideal güneş kremi modeline aşağıda bulunan bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Hassas bir cildiniz varsa cilt tipinize uygun güneş kremi seçimi yapmanızda yarar vardır.

Güneş kremi hakkında detayı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Ürünlerimiz tamamen VEGAN bir ürün olarak üretilmiş olup, parafin, glüten ve paraben içermemektedir.

Güneş Lekesi Bakımında Nelere Dikkat Edilmeli?

Güneş lekesi bakımı süresinde dikkat etmeniz gereken ilk unsur doğrudan güneş ışınlarına maruz kalmamanızdır. Uvb ve Uva ışınları lekelenmelere yol açan en etkili güneş ışını olarak bilinmektedir. Tedavi sırasında hassaslaşan cildinize bu ışınlar temas ettiğinde eski lekelerin kalıcı olarak geri gelmeniz yol açabilirsiniz. Dolayısıyla, leke tedavisi için kış aylarını seçmenizde yarar vardır. Tedavi boyunca kimyasal içermeyen organik nemlendirici ve koruyucu 30 spf güneş kremi tercih edebilirsiniz. Bu krem sayesinde cildiniz güneş ışınlarından koruyarak tedavinizin kesin sonuç vermesini destekleyebilirsiniz. İçerisinde kimyasal barındırmayan 30 spf güneş kremi hassaslaşan cildiniz üzerinde tahribat yaratmadan koruma sağlayacaktır. Ayrıca içerdiği bileşenler sayesinde parlak ve pürüzsüz bir görünüme sahip olacaksınız.

Güneş Lekeleri Geçer Mi?

Güneş lekeleri doğru tedavi yöntemi seçildiği takdirde geçmesi büyük olasılıkla mümkündür. Doğrudan maruz kalınan güneş ışınları cildiniz üzerinde hasara yol açtığı için kendiliğinden geçmesi mümkün değildir.

Güneş Lekeleri Kalıcı Mıdır?

Güneş lekeleri cildiniz üzerinde bulunan melanin hücrelerinin fazlalaşmasından kaynaklı oluşmaktadır. Leke olarak tabir edilen izler aslında yüzünüzdeki hücre sayılarının artması ile ortaya çıkmaktadır. Tedavi olmadığınız sürece oluşan güneş lekeleri geçmeyecek ve kalıcı olacaklardır.

Güneş lekeleri ile karşı karşıya kalmamak için organik güneş kremlerimizi kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Sitemizde yapacağınız tüm alışverişler en kısa süre içerisinde hazırlanarak tarafınıza ulaştırılacaktır.

Diğer ürünlerimize göz atmayı unutmayınız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.