Göz altı torbası ve morluklara karşı krem

19-12-2021 15:38
Göz altı torbası ve morluklara karşı krem
Göz altı torbası kremi ve morluklara karşı krem kullanımı son yıllarda oldukça rağbet gören ürünlerden bir tanesi. İlk tanışma, arkadaşlarınızla keyifli bir akşam yemeği, ya da iş toplantısı gibi önemli anlarınızda gözleriniz sözlerinizden daha çok şey ifade etmektedir. Duruşunuz ve makyajınızla otoriter bir duruşa sahip olabilirsiniz. İş stresiniz ve diğer faktörler ( stres, yorgunluk, uykusuzluk) göz altı torbalarında morluklara neden olabilir.

Göz çevrenizde oluşabilecek kırışıklık, iz ve morluklara karşı IVA NATURA GÖZALTI TORBASI KREMLERİ koruma sağlamaktadır.

Göz çevresine nasıl bakım yapmalı?
Gözaltı torbası kremleri göz çevresi sağlığınız için en önemli önleyicilerden bir tanesidir. Evde yapacağınız doğal bakımlar ve düzenli uyku, stressiz yaşam gibi ufak çözümlerle göz çevre sağlığınızın korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Göz çevreniz için evde yapabilecekleriniz aşağıda listelenmiştir.

· Göz çevresini IVA NATURA göz kremi ile nemli tutmak,

· Uyku düzenine dikkat etmek, uykusuz kalmamak,

· Su tüketimine önem vermek, gün içerisinde en az 2 litre su tüketmek,

· Beslenmenize dikkat etmek, sağlıklı besinlerden yararlanmak.

Göz halkaları ve morluklar
Göz halkaları ve morluklar iş temposu yüksek bireylerde sıklıkla görülüyor. Sürekli olarak yüksek ışık altında okuma yapmak, ekran karşısında yüksek ışığa maruz kalmak, uykusuzluk gibi etmenlerden dolayı göz çevreniz altında morluklar oluşabilir. Oluşan bu göz altı morluklarını ve halkaları gidermek oldukça basittir. Bir üst başlıkta da belirttiğimiz şekilde uyku düzeni, sağlıklı beslenme ve yeterli su tüketimi metotlarını kullanarak yüzünüzde oluşacak morlukların önüne geçebilirsiniz.

Göz çevrenizde oluşabilecek kırışıkların en önemli faktörlerinden bir tanesi de güneşten gelen zararlı UV ışınlarıdır. CE sertifikalı güneş gözlükleri tercih ederek göz çevrenizde oluşabilecek kırışıkların önüne rahatlıkla geçebilirsiniz.

Etkin formüllü gözaltı morluk kremi

Etkili ve uygun fiyatlı göz altı morluk kremleri arıyorsanız doğru sayfadasınız. Gözaltı morluk kremi seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken ilk kriter organik bileşenler içermesidir. Tüm IVA NATURA ürünlerinde olduğu gibi göz kremi ürünümüz de gücünü doğadan elde edilen şifalı bitkilerden almaktadır. Hatay ilinin dağlarından özenle toplanan özel Samandağ biberi özleriyle birlikte özel karışımların ilave edildiği kremimiz neredeyse tüm vücut tipleri için mükemmel sonuçlar üretmektedir. Göz altı morluk kremini düzenli olarak uyguladığınızda göz çevrenizdeki yorgunluk izlerinin giderildiğini ve yenilenmelerin başladığını kısa süre içerisinde başladığını fark edeceksiniz.

İçerdiği A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C vitaminleri sayesinde cildinizi besleyerek bakışlarınızın daima ışıltılı olmasını sağlamaktadır.

Organik göz altı torba ve morluk karşıtı göz çevresi kremi 3 etkili formülü sayesinde

· Göz çevresi morlukları kısa sürede ortadan kaldırır,

· Cildinizdeki tahribatı gidererek sürekli nemli kalmasını sağlar,

· Göz torbalarını ortadan kaldırarak daha genç görünmenizi sağlar.

Göz altı torba ve morluk karşıtı krem nasıl uygulanır?

Göz altı torba ve morluk karşıtı kremin uygulanması oldukça basittir. Öncelikle göz çevresindeki makyajınızı çıkartmalısınız. Bu işlem sırasında sert hareketlerden kaçınarak işlem yapmaya özen gösteriniz. Makyaj çıkartma işlemleri sırasında zorlanıyorsanız sitemizde ORGANİK MAKYAJ TEMİZLEME SUYUNU tercih edebilirsiniz.

Temiz göz çevresi cildine emilinceye kadar masaj yaparak yediriniz. Sabah ve akşam birer kez kullanabilirsiniz. İşlemlerin ardından yüzünüzün rahatlaması için ORGANİK YÜZ BAKIM TONİĞİ kullanabilirsiniz.

Sitemizde yapacağınız tüm alışverişler en kısa süre içerisinde hazırlanarak tarafınıza ulaştırılacaktır.

Diğer ürünlerimize göz atmayı unutmayınız.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.