Etkili cilt bakımı nasıl olmalı?

09-02-2023 16:57
Etkili cilt bakımı nasıl olmalı?
Etkili cilt bakımı nasıl olmalı?

Etkili bir cilt bakım nasıl olmalı diye soruyorsan, doğru yerdesin. Cilt bakımında belki de en önemli nokta, kendine özel bir cilt bakım rutini oluşturmak. Parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için, cildinin en çok ihtiyacı olan şeyi bilmen lazım.

Öncelikle, gün içerisinde gerek makyaj gerekse hava şartları sebebiyle gözenekler yağ, kir ve makyaj kalıntıları ile dolar. Cildini doğal içerikli temizleyicilerle temizlemek gözeneklerin içerisindeki kiri, yağı ve makyaj kalıntılarını yok etmeye yardımcı olur. Cildini Cosmos Organik Sertifikasına sahip IVA NATURA Yenileyici Temizleme Jeli ile yıkayabilirsin.

Cilt bakım sıralamasının ikinci adımında ise IVA NATURA Dağ çileği özlü Gözenek Sıkılaştırıcı Siyah Yüz Maskesi 'ni kullanıp verdiği ferah hissi deneyimleyebilirsin.

Sonraki adımda günün tüm yorgunluğunu atmak ve cildine nefes aldırmak için IVA NATURA Organik Arındırıcı ve Canlandırıcı Toniği kullanabilirsin. Van gölünün kaynağından temin edilen mineralli su ile hazırlanan Arındırıcı ve Canlandırıcı Yüz Bakım Toniği, Van Gölü’nün zengin mineralli içeriği sayesinde cildini derinlemesine temizlemeye ve beslemeye yardımcı olur.

Cilt bakım sıralamasını bitirirken, cildin nem ihtiyacını karşılamak için Hyaluronik Asit İçeren Anti-Aging Kremi kullanabilirsin. IVA NATURA Yaşlanma Karşıtı Anti-Aging Krem içeriğindeki flavanoid bakımından zengin olan ölmez çiçek, shea yağı ve aloe vera ile birlikte cildinin nemlenmesine katkı sağlar.

Cilt bakım rutinini hemen denemeye ne dersin? Güzelliğin organik halinde buluşalım.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.