Ciltteki kahverengi lekeler neden olur

25-02-2022 16:41
Ciltteki kahverengi lekeler neden olur
Cilt üzerinde kahverengi leke sorunu yaşayan bireylerin için el rehberi niteliğindedir. Sizlere anlatacağımız küçük püf noktalar ile lekeleri büyük oranda azaltabilir ve yok edebilirsiniz. IVA NATURA ailesi olarak ürünlerimizin tamamı organik bileşenlerden elde edilerek üretimi yapılmaktadır. Kadınlar için cilt görünümü 7'den 70'e her yaşta büyük önem arz etmektedir. Tüm bunlara rağmen bazen güneş faktörüyle bazen de yaşlanma belirtisi olarak cilt üzerinde kahverengi lekeler görülebiliyor. Kahverengi lekeleri bazı kadınlar sevse de büyük çoğunluğu bu durumdan hoşnut değildir. Sizlerde "Ciltteki kahverengi lekeler neden olur?" ve "Vücutta ki kahverengi lekelerden nasıl kurtulurum?" gibi sorular soruyorsanız doğru adrestesiniz demektir.
Ciltteki Kahverengi Lekeler Neden Olur ?
Ciltteki kahverengi lekeler neden olur? sorusunun cevabı pek çok farklı nedene bağlı olabilmektedir. Deri üzerinde oluşan deformasyona ek olarak zararlı güneş ışınları deri altını tahrip ederek bu tür lekelere sebep olur. Ayrıca yaşlılığa bağlı olarak zayıflayan deri yapısı üzerinde de kahverengi lekeler oluşma ihtimali oldukça yüksektir. Cilt lekesi üzerine yapılan bir araştırmada kahverengi lekeler bazı nedenlere bağlanmıştır. Bu nedenler aşağıda verilmiştir.
 
· Yanlış beslenme alışkanlıkları,
· Zararlı güneş ışınları,
· Kirli hava vb. unsurlar,
· Karaciğer değerlerinin olumsuz değişikliği,
· Yaşlılığa bağlı deri hassaslaşması,
· Hormonal yapının bozulması
 
Yukarıda verilen faktörler genel hatlar itibariyle ele alınmış olup, bu listeye birçok farklı faktör daha ilave edilebilir. Verilen listeden hareketler hayatımızın her anında oluşabilecek kötü etkenler kahverengi leke oluşumu için zemin hazırlayabilir. Cilt üzerinde oluşabilecek lekelerden korunmak için yapılması gereken listesi aşağıda verilmiştir.
Vücuttaki Kahverengi Lekelerden Nasıl Kurtulurum?
Vücuttaki kahverengi lekelerden kurtulmak için birçok farklı çözüm bulunmaktadır. Kahverengi lekeler için en etkili çözüm oluşmasına neden olan faktörü ortadan kaldırmaktır. Cilt üzerinde oluşan lekeler başlangıç aşamasında küçük ve etkili müdahaleler ile yok edilebilmektedir. Kahverengi lekeleriniz ileri boyutta ise profesyonel bir destek almanızda yarar vardır.

Vücudunuzu güneşin zararlı etkilerinden koruyarak cilt üzerinde oluşabilecek kahverengi lekeleri minimum seviyeye indirebilirsiniz. Son olarak cildinize düzenli bakım yaparak cildinizin zayıf kalmamasını da sağlayabilirsiniz.
Kahverengi Lekeye Karşı Güneş Kremi Önerisi
IVA NATURA Organik güneş koruyucu set sayesinde cildiniz üzerinde adeta koruyucu bir bariyer oluşturacak ve cildiniz ile sadece güneşin yararlı ışınları temas edecektir. Güneş kremleri setlerimizi özellikle beyaz tenli bireylerin kullanması gerektiğini hatırlatmak isteriz.

-Organik Nemlendirici ve Koruyucu 30 SPF Güneş Kremi ile cildinizi güneşe karşı daha dirençli hissedersiniz.
-Güneş Kremlerimiz gün sonunda cildinizi rahatlatır.
-Organik 10 Spf Nemlendirici Gündüz Krem de son dokunuşu sağlayarak yüzünüzü yumuşatır.
 
Yerel üretimi, sürdürülebilirliği ve organik içerikli ürünleri ile IVA NATURA, başlı başına doğaya saygı duyarak özenle hazırlanmış, deneyiminize sunulmuştur. Tüm IVA NATURA ürünleri Uluslararası COSMOS Organik Standardı ile belgelendirilmiş ve Organik Sertifika standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Tüm bunlara ek olarak Organik güneş koruyucu set formülünde hayvansal hiçbir içerik kullanılmamıştır. Lekelerden korunmak için, temiz içerikli, etkin formüllü ürünlerimizi keşfetmeye ne dersiniz?
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.