Bebek pişiğine iyi gelen krem tavsiyesi

26-02-2022 23:44
Bebek pişiğine iyi gelen krem tavsiyesi
Bebek pişiğine iyi gelen krem tavsiyesi arıyorsanız bu içeriğimiz tam da size göre. Bebeğinizde bez kullanımından kaynaklı olarak pişik oluşumu mu başladı? Pişik oluşmasına engel olacak doğal bir krem tavsiyesi arıyorsanız birazdan anlatacağımız ürün dikkatinizi çekebilir. IVA NATURA ailesi olarak ürünlerimizin tamamında doğal bir özleri ve bileşenleri kullanıyoruz. Yapay katkı maddesi içermeyen ürünlerimiz sayesinde çocuğunuz hem pişikten korunuyor hem de cilt sağlığını korumuş oluyor.

Pişik Nasıl Oluşur? 

Pişik oluşumları her bebeğin başına gelmektedir, yoğun bez kullanımları pişik oluşumuna yol açmaktadır. Bebeklerin bakımına ve temizliğine ne kadar dikkat edilirse edilsin yine de bez bölgelerinde pişik oluşumunu fark edebilirsiniz. Bebeğinizin cilt tipine göre eklem bölgeleri ve koltuk altında da pişik görme olasılığınız vardır. Pişiklerin başlangıç aşamaları kızarıklık ve ufak döküntüler olarak başlamaktadır.

Pişik oluşumuna yol açan başlıca nedenler

Bebeklerde pişik oluşuma neden olan birçok faktör bulunmaktadır, bu faktörlerden bazıları kısaca;

· Terleme sonucu eklem vb. bölgelerde oluşan nem sonucu,

· Sindirim sistemi yetersizliği nedeniyle sindirilemeyen katı gıdalar (nadiren),

· Islak mendil vb. temizlik maddelerine karşı oluşabilecek alerjen etkenler.

Pişik oluşan bölgelere su temas ettirildiğinde çocuğunuzun huysuzlandığını ve bu durumdan rahatsız olduğunu mutlaka fark edeceksiniz. IVA NATURA pişik önleyici krem sayesinde bu tür rahatsızlıkların önüne geçebilirsiniz.
 
Pişik oluşmadan önce yapılması gerekenler

Pişik oluşmadan önce önlem almak çok önemli. Pişik oluşmaması için yapılacak pek çok şey var ve . Bu yapılacak işlemlerin sıklığı ve verimliliği çocuğunuz üzerinde pişik oluşmasını engeller ve çok daha sağlıklı bir anne bebek ilişkisi kurarsınız. Pişik oluşumlarının önüne geçilmesi için en önemli etken temizlik ve bakıma önem vermekten geçmektedir. Ayrıca kullandığınız bez kalitesi de pişik oluşumları için önemli bir seçimdir. Peki pişik oluşmaması için neler yapmalısınız?

· Kıyafet seçimi önemli bir husustur. Çocuğunuza giydireceğiniz dar, deterjan ve yumuşatıcı ile yıkanmış kıyafetler pişik oluşumu için zemin hazırlamaktadır.
  • Yumuşatıcı ile yıkanmış kıyafetler pişik oluşumu için zemin hazırlamaktadır.
  • Sürekli olarak bez kontrolü yapmanız pişik oluşumları ile mücadelede en önemli etkendir. Deri ile temas eden vücut atıkları o bölgede pişik oluşturacak ve çocuğunuzun huysuzlanmasına neden olacaktır.

· Bebeğinizin cildi ile temas ettirdiğiniz temizlik bezleri ve ıslak mendillerin cilde zararlı bileşen içermemesi gerekmektedir. Ayrıca bezleme aşamasında bez bölgelerinin kuru olduğundan emin olmak pişik oluşmasını önlemede önemli faktördür.

Yukarıda verdiğimiz örneklerden bir veya birkaçı göz ardı edildiğinde pişik oluşması kaçınılmaz olacaktır. Pişik oluşmasını engellemek için tercih edeceğiniz doğal ve organik pişik kremi sayesinde bu sorunlar ile çok rahat bir şekilde başa çıkabilirsiniz.

Bebek Pişiğine İyi Gelen Krem Tavsiyesi

Bebek pişiğine iyi gelen krem tavsiyesi hakkında detaylı bilgilere değineceğiz. Pişik kremleri genellikle bez değişimlerinden hemen sonra tercih edilir ve bebeğinizin bez bölgesine uygun miktarda uygulanır. Tercih edeceğiniz pişik kremlerinin organik bileşenler içermesi en önemli faktörlerden birisidir. Çocuğunuzun cildi ile direk temas edeceğinden pişik önlemek yerine alerji faktörleri ile karşılaşmak istemezsiniz.

IVA NATURA Pişik Kremi Malatya’nın verimli ovalarından toplanan kantaron özleri ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde bebeğinizin hassas cildini rahatlatır. Bebeğin tahriş olan cildinin tazelenmesine, beslenmesine ve yumuşamasına yardımcı olur. Iva Natura Pişik Kremi kantaron özü yanı sıra Damask gülü özleri, mersin bitkisi özleri ve aynısafa çiçeği özleri içeren organik formülü ile bebeğinize pişikten uzak huzurlu bir uyku vadeder.

Sarı kantaron, biyoflavonoidler, antioksidanlar, gibi pek çok aktif madde içerir. Bebeğinizin cildini sakinleştirmeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. Aynısafa çiçeği özleri, cilt yaralarına iyi geldiği gibi, cilt kuruluğuna karşı da etkilidir. Mersin suyu, antioksidan özelliğe sahiptir. Bebeğinizin bez bölgesi ve eklem bölgelerinde meydana gelen hassasiyetin giderilmesine yardımcı olur. Organik bebek pişik kremi, oluşması muhtemel pişikleri önlemeye yardımcı olur. Bebeğinizin rahatlamasına ve hassas cildinin korunmasına yardımcı olur.

Bebek Pişiğine İyi Gelen Krem Tavsiyesi hakkında merak edilen sorulara cevap verdik ve gerekli işlemleri adım adım anlattık. Tarafımızdan vereceğiniz ürün siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenerek tarafınıza ulaştırılacaktır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.